Μίνι-απόδραση Τσίπρα στην Μήλο - iefimerida.gr

Μίνι-απόδραση Τσίπρα στην Μήλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μίνι-απόδραση έκανε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, επισκεπτόμενος το πανέμορφο νησί της Μήλου, λίγες ημέρες μετά τις διακοπές στην Ερεικούσα και την Κέρκυρα.

Σύμφωνα με Μέσα Ενημέρωσης της Μήλου, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε χθες, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου, με ιδιωτικό σκάφος το νησί και δείπνησε σε τοπικό εστιατόριο.

Δείτε τι αναφέρει το milosvoice.gr: «Ανήμερα της Παναγίας επέλεξε ο πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας να δειπνήσει στη Μήλο. Ο πρωθυπουργός έφτασε με ιδιωτική θαλαμηγό συνοδευόμενος από τα μέλη της οικογένειάς του και από τα δύο του ξαδέλφια εκ των οποίων ο ένας ο Δημήτρης είναι στη Μήλο. Ο πρωθυπουργός δείπνησε στο εστιατόριο «Γαλήνη» στην Αγία Ειρήνη και προτίμησε τις παραδοσιακές γεύσεις της Μήλου όπως πιταράκια, ντοματοκεφτέδες και τυρί μηλέικο.

Στην πρωθυπουργική συντροφιά ήταν και ο Χανιώτης υφυπουργός εσωτερικών κ.Πολάκης. Αργά το βράδυ ο πρωθυπουργός επιβιβάστηκε στην θαλαμηγό και αναχώρησε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Μήλος σκάφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ