Μετά τις 20 Αυγούστου «γκαζώνει» ο Τσίπρας – Επαφές αφού ψηφίσουν τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια το 3ο πακέτο - iefimerida.gr

Μετά τις 20 Αυγούστου «γκαζώνει» ο Τσίπρας – Επαφές αφού ψηφίσουν τα ευρωπαϊκά κοινοβούλια το 3ο πακέτο

 Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τα μάτια στραμμένα στην έκβαση των ψηφοφοριών στα ευρωπαϊκά κοινοβούλια για την επικύρωση της συμφωνίας του τρίου μνημονίου βρίσκεται το Μέγαρο Μαξίμου, έχοντας ωστόσο κατά νου την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και λεπτομερειών για την υπογραφή της σύμβασης με τον ESM και την εκταμίευση της πρώτης δόσης.


Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας επιστρέφει την Τρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, οπότε και θα έχει συναντήσεις με τα μέλη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης.
Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το μέγαρο Μαξίμου: «Μέχρι την υπογραφή της σύμβασης με τον ESM και την εκταμίευση του ποσού που προβλέπεται, η κυβέρνηση ασχολείται αποκλειστικά με την ολοκλήρωση των τεχνικών διαδικασιών και αναμένει την έκβαση των ψηφοφοριών στα ευρωπαϊκά Κοινοβούλια. Ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στο Μαξίμου την Τρίτη, οπότε και θα συναντηθεί με το οικονομικό επιτελείο. Από τις 20 Αυγούστου και μετά θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη, προκειμένου να καθοριστούν οι περαιτέρω κινήσεις».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ