Reuters: Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους στην Παπούα - iefimerida.gr

Reuters: Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροσκάφους στην Παπούα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυσάρεστα είναι τα νέα για το αεροσκάφος με 54 επιβάτες των Ινδονησιακών αερογραμμών που αγνοείται από το πρωί.

Οπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, συντρίμμια του ινδονησιακού αεροσκάφος, εντοπίστηκαν στην επαρχία Οκτάμπε της Παπούα, στο νησί της Νέας Γουινέας,

Νωρίτερα, κάτοικοι της ανατολικής περιφέρειας Παπούα της Ινδονησίας, δήλωσαν ότι συντριβή αεροσκάφους.

Ο διευθυντής επιχειρήσεων της εταιρείας Trigana Air δήλωσε πως η αεροπορική εταιρεία έλαβε αναφορές για συντριβή αεροσκάφους από ένα χωριό στη δασώδη και ορεινή περιφέρεια Οκσιμπίλ και πρόσθεσε πως οι ομάδες που ερευνούν θα ελέγξουν αυτή την περιοχή το πρωί.

Οπως είπε, μετά από 30 λεπτά αφότου έλαβε την είδηση ότι το αεροσκάφος εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, η αεροπορική εταιρεία έστειλε ένα άλλο ATR 42 προκειμένου να κάνει έρευνα, όμως επέστρεψε άπρακτο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν.

Το αεροσκάφος ανήκει στην εταιρεία Trigana Air Service και μετέφερε 44 ενήλικους επιβάτες, πέντε ανηλίκους και πέντε μέλη πληρώματος.

Η πτήση είχε ξεκινήσει από το αεροδρόμιο Τζεντάνι της Τζαγιαπούρα με κατεύθυνση το Οκσιμπίλ, πρωτεύουσα της επαρχίας Παπούα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ