Τα φώτα ξανά στην Εύα Καρνέιρο - «Εχει κάνει σεξ με παίκτη της Τσέλσι» [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα φώτα ξανά στην Εύα Καρνέιρο - «Εχει κάνει σεξ με παίκτη της Τσέλσι» [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Πρέμιερ Λιγκ η 1η αγωνιστική της νέας σεζόν δεν απασχόλησε τόσο αγωνιστικά όσο το τι ακολούθησε τον τσακωμό του Ζοσέ Μουρίνιο με τη γιατρό της Τσέλσι, Ευα Καρνέιρο. Ενας πρώην σύντροφός της μάλιστα, αποκάλυψε ότι η 41χρονη γυναίκα έχει κάνει σεξ με παίκτη της ομάδας.

Ο Ρούπερ Πάτερσον Γουόρντ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Sun» και αφού χαρακτήρισε την Καρνέιρο σεξομανή, αποκάλυψε πως η ίδια του είχε πει ότι είχε κάνει σεξ με διάσημο ποδοσφαιριστή της ομάδας.

«Αυτή η γυναίκα μου κατέστρεψε τη ζωή. Μου είχε είπε ότι έκανε σεξ με έναν παίκτη της Τσέλσι στο ξενοδοχείο, όπου έμενε η ομάδα. Για να είμαι ειλικρινής εγώ δεν πιστεύω ότι μποροούσε να το κάτι τέτοιο. Μπορεί να το είπε για να με εκδικηθεί. Ένας παίκτης τη φώναξε στο δωμάτιό του και όταν άνοιξε την πόρτα την περίμενε γυμνός», είπε αρχικά ο πρώην της και συνέχισε αναφερόμενος στο πόσο της αρέσει το σεξ:

«Στο σεξ έχει πολύ παθιασμένη, τρελαίνεται και έχει πάντα τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Κάναμε σεξ ένα εκατομμύριο φορές. Πίστευα ότι μαζί της θα έκανα οικογένεια, αλλά εκείνη με έδιωξε επειδή ήμουν ένας απλός υπάλληλος. Είναι κρίμα, διότι όλοι έλεγαν ότι ήμαστε ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι. Θέλαμε να κάνουμε παιδιά».

Τα φώτα ξανά στην Εύα Καρνέιρο - «Εχει κάνει σεξ με παίκτη της Τσέλσι» [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ευα καρνειρο Τσέλσι σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ