Σπουδαίο φιλικό για Παναθηναϊκό - Μεγάλες προσωπικότητες κόντρα στην Παρτιζάν - iefimerida.gr

Σπουδαίο φιλικό για Παναθηναϊκό - Μεγάλες προσωπικότητες κόντρα στην Παρτιζάν

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φιλικό «γιορτή» διοργανώνει ο Παναθηναϊκός στις 23 Σεπτεμβρίου με αντίπαλο την Παρτιζάν στο ΟΑΚΑ, σε μια αναμέτρηση όπου θα δώσουν το «παρών» παλιές και νέες δόξες των δύο ομάδων.

Αυτό θα είναι και το ντεμπούτο του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού μπροστά στο κοινό της ομάδας ενώ αναμένεται να αγωνιστούν προσωπικότητες του παρελθόντος, οι οποίες διέπρεψαν στο άθλημα με τη φανέλα των δυο συλλόγων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, το παρκέ του ΟΑΚΑ θα πατήσει ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα αλλά και ο Ντέγιαν Τομάσεβιτς ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν και άλλες προσωπικότητες. Αλλωστε τις δύο ομάδες συνδέουν πολλοί παίκτες, όπως οι Πέκοβιτς, Κέτσμαν, Τέπιτς, Στσεπάνοβιτς, Βούγιανιτς, Μάριτς και πλέον οι Ραντούλιτσα και Πάβλοβιτς, ενώ κανείς δεν ξεχνά τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Παρτιζάν ΟΑΚΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ