Πατάει Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Μπουονανότε - Από την πύλη «7» του αεροδρομίου - iefimerida.gr

Πατάει Ελλάδα για την ΑΕΚ ο Μπουονανότε - Από την πύλη «7» του αεροδρομίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Ντιέγκο Μπουονανότε υποδέχονται απόψε στις 20:40 οι φίλοι της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος». Ο Αργεντινός άσος θα βγει από την πύλη 7 (cargo) προκειμένου να... αποθεωθεί άνετα από τον κόσμο της Ενωσης.

Η μεγάλη μέρα για την ΑΕΚ έφτασε. Το μεγαλύτερο μεταγραφικό απόκτημα των τελευταίων τεσσάρων χρόνων φτάνει σήμερα στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την Ενωση.

Μετά από αρκετές μέρες αναμονής, ο Ντιέγκο Μπουονανότε φτάνει το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα (στις 20:40 μέσω Ρώμης) και η «Ένωση» έχει φροντίσει κάθε λεπτομέρεια της αποθεωτικής υποδοχής που του ετοιμάζεται.

Με αρκετό κόσμο ν’ αναμένεται (παρά την αργία του 15αύγουστου) στο «Ελ. Βενιζέλος», η διαδικασία έχει προγραμματιστεί έτσι, ώστε ο Αργεντινός να βγει από την πύλη 7.

Πρόκειται για την πύλη απ’ όπου φεύγουν τα εμπορεύματα κι όπου έχουν γίνει δεκτοί κι άλλοι μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν, με πιο πρόσφατα παραδείγματα τους Εσιέν και Καμπιάσο. Εκεί λοιπόν η ΠΑΕ έχει φροντίσει ώστε να υπάρχει ειδικός χώρος για τους εκπροσώπους του Τύπου, με τον Μπουονανότε να κάνει δηλώσεις σ’ αυτούς και στη συνέχεια να εμφανιστεί στους οπαδούς για ν’ αποθεωθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντιεγκο μπουονανοτε αεκ αεροδρόμιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ