Εκρηξη Βενιζέλου: Ολα όσα συμβαίνουν έχουν υπεύθυνο τον κ. Τσίπρα -Λυπάμαι και ντρέπομαι - iefimerida.gr

Εκρηξη Βενιζέλου: Ολα όσα συμβαίνουν έχουν υπεύθυνο τον κ. Τσίπρα -Λυπάμαι και ντρέπομαι

(EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον Αλέξη Τσίπρα κατονόμασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ως απόλυτα υπεύθυνο για τα όσα συμβαίνουν τους τελευταίους επτά μήνες.

Σε μία σκληρή δήλωσή του, προσερχόμενος στη Βουλή για τη συνεδρίαση της Ολομέλειας, ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε: Ολα όσα συμβαίνουν επτά μήνες τώρα, η υπονόμευση της οικονομίας, η οπισθοχώρηση όλων των οικονομικών στοιχείων, το κλείσιμο τραπεζών, η ύφεση, η απώλεια πρωτογενούς πλεονάσματος, το τρίτο μνημόνιο, ο εξευτελισμός προσώπων και θεσμών έχουν υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο, τον κ. Τσίπρα. Κοροϊδευόντουσαν μεταξύ τους στον ΣΥΡΙΖΑ και όλοι μαζί κοροϊδεύουν τους Ελληνες και από κοντά ο κ. Καμμένος με τους ΑΝΕΛ».

Ο κ. Βενιζέλος έκανε λόγο για ευτελισμό της βουλής και διερωτήθηκε «Ποιος έκανε πρόεδρο την Ζωή Κωνσταντοπούλου;» και «Ποιος έφερε τη χώρα στο σημείο έσχατης εθνικής ταπείνωσης να συνεδριάζει η Βουλή ξημερώματα για να πάμε στο Eurogroup στο όνομα των αντιμνημονιακών ιαχών, ψευδαισθήσεων και εξαπατήσεων που έχουν κάνει τέτοια ζημιά στη χώρα».

«Λυπάμαι, λυπάμαι, ντρέπομαι», κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ