Η Γκουίνεθ Πάλτροου ποζάρει χωρίς μπότοξ και μακιγιάζ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ποζάρει χωρίς μπότοξ και μακιγιάζ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απόλυτα συμβιβασμένη με τον χρόνο που περνάει φαίνεται πως είναι Γκουίνεθ Πάλτροου.

Η διάσημη ηθοποιός που περνάει ξένοιαστες στιγμές δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ να χαμογελά και να κρατά αγκαλιά την μικρή της κόρη.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ποζάρει χωρίς μπότοξ και μακιγιάζ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Η Πάλτροου είναι μια από τις λίγες ηθοποιούς που έχουν δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν έχουν κανένα πρόβλημα με τις ρυτίδες στο πρόσωπο και το μέτωπό τους και μάλιστα δεν θέλει να κάνει κάτι για να τις διορθώσει. Ως πρέσβειρα της καλής διατροφής και της φυσικής ομορφιάς δηλώνει περήφανη για ηλικία της και την εμφάνιση της.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ποζάρει χωρίς μπότοξ και μακιγιάζ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Η Αμερικανίδα ηθοποιός έχει κάνει την Apple και τον Moses με τον Βρετανό τραγουδιστή των Coldplay Chris Martin, με τον οποίο χώρισαν το 2014 με μια δημόσια ανακοίνωση που συζητήθηκε πολύ.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φαίνεται πως έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τους παπαράτσι να την έχουν τσακώσει με το νέο της αμόρε Brad Falchuk δημιουργό της σειράς Glee σε γιοτ στην Ιταλία.

Η Γκουίνεθ Πάλτροου ποζάρει χωρίς μπότοξ και μακιγιάζ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γκουίνεθ Πάλτροου άβαφη μπότοξ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ