Πρόταση 6 εκατ. ευρώ η Αρσεναλ για Ρομπέρτο - Ερχεται και η Ρόμα για Μαζουακού - iefimerida.gr

Πρόταση 6 εκατ. ευρώ η Αρσεναλ για Ρομπέρτο - Ερχεται και η Ρόμα για Μαζουακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόταση για την αγορά του Ρομπέρτο ετοιμάζει η Αρσεναλ σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca. Οι «κανονιέρηδες» είναι έτοιμο να προσφέρουν 6 εκατ. ευρώ στους ερυθρόλευκους την ώρα που η Ρόμα έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Αρτούρ Μαζουακού.

Η ισπανική εφημερίδα παρουσιάζει ως δεδομένη την απόφαση του Αρσέν Βενγκέρ να αποκτήσει έναν καλό τερματοφύλακα πίσω από τον Πετρ Τσεχ αφού ο Οσπίνα αναμένεται να δοθεί δανεικός ενώ οι Σέζνι και Μαρτίνεθ έχουν δοθεί ήδη δανεικοί.

Η Marca υποστηρίζει, ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι αρνητικός αν φτάσει στα χέρια του μια πρόταση με το συγκεκριμένο ποσό, παρουσιάζοντας τη μεταγραφή οριακά «κλεισμένη».

Την ίδια ώρα, πηγές από την Ιταλία θέλουν τη Ρόμα να καταθέτει πρόταση ύψους 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Αρτούρ Μαζουακού. Ο 21χρονος αριστερός μπακ βρίσκεται όλο το καλοκαίρι στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των ιταλικών ομάδων ωστόσο όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» αυτή τη φορά η Ρόμα αναμένεται να κινηθεί επίσημα για την απόκτησή του, στέλνοντας άνθρωπο στην Ελλάδα προκειμένου να συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Άρσεναλ Ρομπέρτο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ