Μητέρα έκανε καπνίστρια τη 2χρονη κόρη της και είναι και περήφανη - iefimerida.gr

Μητέρα έκανε καπνίστρια τη 2χρονη κόρη της και είναι και περήφανη

Ρουμανία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού του ζητάει ένας άνδρας στη Ρουμανία, ο οποίος κατηγορεί την πρώην γυναίκα του ότι έμαθε στη μόλις 2 ετών κόρη τους να καπνίζει και να πίνει καφέ, και μάλιστα, περήφανη για το κατόρθωμά της, ανέβασε και σχετικό βίντεο της μικρής στο ίντερνετ.

«Η κόρη μας δεν θέλει να πιει γάλα, αλλά καφέ και αντί να ζητάει γλυκά, ζητάει τσιγάρα. Είναι φοβερό. Όταν την επισκέπτομαι τη βλέπω τόσο απελπισμένη για ένα τσιγάρο, που αν δεν της το δώσεις βάζει στο στόμα της αποτσίγαρα», δήλωσε ο 30χρονος πατέρας της μικρής, Γκάμπριελ Μπουρουλέα, σε εφημερίδα της Ρουμανίας.

Τελικά όμως, όπως αποδείχτηκε έκανε λάθος και τώρα το πληρώνει. Όπως δήλωσε στην εφημερίδα, «θέλει να με βασανίσει, δείχνοντάς μου τι κάνει στο παιδί μας, και για αυτό τράβηξε και βίντεο, αλλά ελπίζω όλο αυτό να γυρίσει εναντίον της και να κερδίσω τελικά την επιμέλεια της μικρής».

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο πριν από ένα χρόνο και το δικαστήριο έδωσε την επιμέλεια της μικρής στην 28χρονη μητέρα της, Έλενα Ούρσου. Ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε τότε ότι αν και η απόφαση τον δυσαρεστεί, ίσως είναι καλύτερα το κοριτσάκι να μεγαλώσει με τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ