Οι λογαριασμοί θα εκδοθούν κανονικά αλλού, λέει η ΔΕΗ - iefimerida.gr

Οι λογαριασμοί θα εκδοθούν κανονικά αλλού, λέει η ΔΕΗ

ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν επ' αόριστον την κατάληψη στα εκδοτήρια των λογαριασμών της ΔΕΗ, δηλώνουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, ενώ αναμένεται η αντίδραση της διοίκησης της εταιρείας από την οποία ο αρμόδιος υπουργός Ανάπτυξης Γιώργος Παπακωνσταντίνου ζήτησε να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Οι εργαζόμενοι οι οποίοι υποστηρίζουν ότι περίπου οι 700.000 από τους συνολικά 5,5 εκατομμύρια καταναλωτές αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι της έκτακτης εισφοράς στα ακίνητα που συμφώνησε η κυβέρνηση με την Τρόικα, δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την έκδοση των λογαριασμών και σε κάθε περίπτωση να μην διακόψουν την παροχή ρεύματος σε όσους τελικά δεν πληρώσουν.

"Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ως μοχλός εκβιασμού απέναντι στον άνεργο, τον φτωχό και τον μεροκαματιάρη. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ και η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ δεν θα επιτρέψουν να μείνουν χωρίς ρεύμα φτωχοί συνάνθρωποι μας", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους

Την ερχόμενη Δευτέρα υπολογιζόταν να αποσταλούν οι πρώτοι 190.000 λογαριασμοί με ενσωματωμένο το ειδικό τέλος ακινήτων, κάτι το οποίο είναι άνγωστο αν θα πραγματοποιηθεί. Η διοίκηση της ΔΕΗ, πάντως, υποστηρίζει ότι τα δεδομένα έχουν διοχετευθεί σε ιδιωτική εταιρεία ούτως ώστε να γίνει κανονικά η εκτύπωση και αποστολή των λογαρισμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ