Εισήγηση Μεϊμαράκη - «Nαι» σε συμφωνία και προαπαιτούμενα - iefimerida.gr

Εισήγηση Μεϊμαράκη - «Nαι» σε συμφωνία και προαπαιτούμενα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ψήφιση της συμφωνίας και των προαπαιτούμενων εισηγείται ο πρόεδρος της ΝΔ Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην πολιτική γραμματεία του κόμματος, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 13:00.

Το άτυπο πολιτικό συμβούλιο της ΝΔ συνεδριάζει με διευρυμένη σύνθεση και εξετάζει τη στάση που θα τηρήσει στην επικείμενη ψηφοφορία του μνημονίου και τι θα συμβεί, εάν υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Mega, ο κ. Μεϊμαράκης εισηγείται να συνταχθούν συντεταγμένα οι βουλευτές του κόμματος, δηλαδή να ψηφίσουν κανονικά τη συμφωνία και τα προαπαιτούμενα, προκειμένου να αποτραπούν τα χειρότερα και να διασφαλιστεί η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Ο κ. Μεϊμαράκης δέχεται, επίσης, εισηγήσεις για αποχή της ΝΔ από τη ψηφοφορία, κάτι όμως που μέχρι στιγμής δεν προκρίνεται από την πλευρά της ηγεσίας του κόμματος. Μιλώντας στο «Πρωινό Mega» ο Δημήτρης Κυριαζίδης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για το τι θα πράξει στη ψηφοφορία, δηλώνοντάς ότι ίσως ψηφίσει το πρώτο άρθρο. Σε τηλεφωνική της παρέμβαση η Αννα Καραμανλή τάχτηκε υπέρ της αποχής, σημείωσε ωστόσο ότι αν υπάρξει μια διαφορετική συλλογική απόφαση, θα την ακολουθήσει.
Αύριο, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΔ Μεϊμαράκης συμφωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ