Ερχεται στην Ελλάδα ο Μπουονανότε - Ζήτησε το Νο 30 στη φανέλα της ΑΕΚ - iefimerida.gr

Ερχεται στην Ελλάδα ο Μπουονανότε - Ζήτησε το Νο 30 στη φανέλα της ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος σήμερα λύνει το συμβόλαιό του με τη Γρανάδα και έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στην Ενωση.

Οι τυπικές λεπτομέρειες απέμειναν προκειμένου να έρθει στην Αθήνα ο Ντιέγκο Μπουονανότε και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Αργεντινός άσος συμφώνησε με τη Γρανάδα για τη λύση της συνεργασίας του και σήμερα θα γίνει το τελικό ραντεβού παρουσία του δικηγόρου του προκειμένου να μείνει και τυπικά ελεύθερος ενώ η ισπανική ομάδα θα κρατήσει ένα ποσοστό 30% του παίκτη σε περίπτωση μεταπώλησης από την ΑΕΚ.

Ο Μπουονανότε μάλιστα φέρεται να ζήτησε από τη διοίκηση της ΑΕΚ το νούμερο 30 στη φανέλα, το οποίο φορούσε στην αγαπημένη του Ρίβερ Πλέιτ. Σίγουρα πρόκειται για μια επιθυμία ψυχολογίας αφού ο ίδιος ψάχνει την ποδοσφαιρική του αναγέννηση μετά από μια κακή περίοδο στην καριέρα του.

Ο παίκτης δεν αποκλείεται να έρθει ακόμη και αύριο στη χώρα μας, με τη διοίκηση της Ενωσης να επιθυμεί να προετοιμάσει το έδαφος για μια αποθεωτική υποδοχή προκειμένου και ο ποδοσφαιριστής να νιώσει ότι έρχεται σαν πραγματικός ηγέτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντιεγκο μπουονανοτε αεκ Γρανάδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ