Η Telegraph ρωτάει: Θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ; -«Οχι, θα φύγει πριν το 2020» απαντούν οι πιο πολλοί - iefimerida.gr

Η Telegraph ρωτάει: Θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ; -«Οχι, θα φύγει πριν το 2020» απαντούν οι πιο πολλοί

(EUROKINISSI/ ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η συμφωνία ανάμεσα στους δανειστές και την Αθήνα μπορεί να «κλείδωσε», αλλά κάποιοι αναρωτιούνται ακόμη αν θα υπάρξει Grexit.

Ανάμεσά τους και η Telegraph, η οποία κάνει διαδικτυακή ψηφοφορία με το ερώτημα «Θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ;». Οι περισσότεροι απαντούν αρνητικά, αλλά διαφέρουν οι απόψεις για το πότε θα γίνει το Grexit. Οι πιο πολλοί πάντως εκτιμούν ότι αυτό θα συμβεί πριν το 2020.

Συγκεκριμένα, με τα έως τώρα αποτελέσματα- καθώς η ψηφοφορία συνεχίζεται- μόνο το 14% εκτιμά ότι η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης. Αντίθετα, το 15% πιστεύει ότι θα υπάρξει Grexit έως το τέλος του χρόνου, ενώ το 38% θεωρεί ότι αυτό θα συμβεί πριν από το 2020. Τέλος, το 33% απαντά ότι η Ελλάδα θα αποχωρήσει από την ευρωζώνη, μετά από μερικά ακόμη πακέτα διάσωσης.

Η Telegraph ρωτάει: Θα μείνει η Ελλάδα στο ευρώ; -«Οχι, θα φύγει πριν το 2020» απαντούν οι πιο πολλοί | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ grexit Ευρωζώνη ψηφοφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ