Νύχτα αγωνίας στην Πάρνηθα -Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - iefimerida.gr

Νύχτα αγωνίας στην Πάρνηθα -Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάχη με τις φλόγες έδωσαν όλη τη νύχτα ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις στους πρόποδες της Πάρνηθας, στη Βαρημπόμπη, όπου ξέσπασε πυρκαγιά λίγο πριν από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.

Τα ξημερώματα οι άνδρες της πυροσβεστικής κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, ενώ νωρίτερα οι φλόγες είχαν φτάσει στα 100 μ. από σπίτια στην κοινότητα πηγή. Ανήσυχοι οι κάτοικοι της περιοχής είχαν βγει στους δρόμους, ενώ σε ετοιμότητα ήταν λεωφορεία, στα δύο μοναστήρια που βρίσκονται στο σημείο, ώστε να απομακρυνθούν οι μοναχές που βρίσκονται σε αυτά αν κρινόταν αναγκαίο.

Στην προσπάθεια κατάσβεσης συμμετείχαν 90 πυροσβέστες με 30 οχήματα και 22 άτομα πεζοπόρο τμήμα, που προσπαθούσαν όλη τη νύχτα να οριοθετήσουν τη φωτιά, ενώ τα εναέρια μέσα συνέδραμαν στο έργο τους με το πρώτο φως της ημέρας, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξει κάποια αναζωπύρωση. Λίγες ώρες αργότερα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά.

Τους αρμόδιους αξιωματικούς του Π.Σ. προβληματίζει η ώρα και το σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά, (εκδηλώθηκε στο τέρμα της οδού Ι. Μίχα), καθώς και στο παρελθόν έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά στην ίδια περιοχή. Για τα αίτια διενεργείται έρευνα από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυρκαγιά Πάρνηθα Πυροσβεστική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ