Η «Gossip Girl» Λάιβλι έφαγε τον άντρα της Μπούλοκ! - iefimerida.gr

Η «Gossip Girl» Λάιβλι έφαγε τον άντρα της Μπούλοκ!

Ράιαν Ρέινολντς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν τα λέμε εμείς το τελευταίο τεύχος του αμερικανικού ΟΚ τα λέει. Το νέο στόρι του εξωφύλλου θέλει την Σάντρα Μπούλοκ να μαζεύει τα κομμάτια της αφού η κατά πολύ νεότερή της Μπλέικ Λάιβλι της έφαγε τον άντρα, δηλαδή τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς.
Η Σάντρα Μπούλοκ, που πριν από ένα χρόνο πήρε διαζύγιο από τον άπιστο άντρα της Τζέσι Τζέιμς, εικάζεται πως τον τελευταίο καιρό είχε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της Ράιαν Ρέινολντς και μολονότι η ίδια φρόντιζε επίσημα να διαψεύδει την ύπαρξη δεσμού, ένα πρόσφατο ταξίδι που έκαναν οι δυο τους στο σπίτι της Σάντρα στο Γουαϊόμινγκ αλλά και η παρουσία της στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Ράιαν έκαναν τους πάντες να μιλούν για ένα μεγάλο έρωτα.
Όμως τώρα ο Ράιαν φαίνεται πως φλερτάρει με την πρωταγωνίστρια του Gossip Girl Μπλέικ Λάιβλι η οποία πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε πως χώρισε με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο.
Η Λάιβλι και ο Ρέινολντς εθεάθησαν να φιλιούνται στην Βοστώνη κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της νέας ταινίας R.I.P.D., ενώ φίλοι της Λάιβλι λένε ότι πάτα της άρεσε ο Ράιαν.
Μαλλιά – κουβάρια γίνανε στο Hollywood

Η «Gossip Girl» Λάιβλι έφαγε τον άντρα της Μπούλοκ!  | iefimerida.gr 0

H νέα

Η «Gossip Girl» Λάιβλι έφαγε τον άντρα της Μπούλοκ!  | iefimerida.gr 1

Η παλιά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ