Πανούσης: Η κυβέρνηση πρέπει να μάθει να κυβερνά -Η Ζωή θεωρεί πως είναι κάτι παραπάνω - iefimerida.gr

Πανούσης: Η κυβέρνηση πρέπει να μάθει να κυβερνά -Η Ζωή θεωρεί πως είναι κάτι παραπάνω

(EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ξανά ο Γιάννης Πανούσης, αλλά και στη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

«Η κυβέρνηση πρέπει να μάθει να κυβερνά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη και συμπλήρωσε: «Υπάρχουν συνάδελφοι που κάνουν καλή δουλειά-δεν τους "καίω" όλους-, όμως οι πιο πολλοί "διαπραγματεύονταν", ενώ δεν ήταν δικιά τους δουλειά».

Παράλληλα, στη συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά», άσκησε κριτική και σε υπουργούς που «καλούν το λαό στην πλατεία για να στραφεί εναντίον της κυβέρνησης. Ως κίνημα μπορείς να πεις τα πάντα. Η κυβέρνηση όμως πρέπει να κυβερνήσει με δομές δημοκρατίας και κράτους». Οταν ρωτήθηκε για τη θέση του στο υπουργείο, δηλώνει ενθουσιασμένος στο βαθμό που αυτό θα έχει γρήγορο τέλος, όπως είπε. «Νιώθω τυχερός. Δεν σκοπεύω όμως να κάνω καριέρα στο υπουργείο. Θέλω να φτάσω να ανοίξω όλα τα ζητήματα, να το στρώσω. Και μετά να παραδώσω στον επόμενο», εξήγησε.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί την Ζωή Κωνσταντοπούλου συγκρουσιακό χαρακτήρα, απάντησε καταφατικά και πρόσθεσε: «Θεωρεί πως είναι κάτι παραπάνω- όποιος το νομίζει την πατάει».

Σχετικά με το μεταναστευτικό και πώς θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί, απάντησε: «Με αναχαίτιση μέσα στην Τουρκία. Δεν μπορεί να γίνεται στη θάλασσα, δεν μπορείς να τους πνίξεις. Χρειάζεται και ανακατανομή μέσα στην Ευρώπη, με ποσόστωση, δέχονται όμως ελάχιστους».

Τέλος, χαρακτήρισε την ελληνική αστυνομία ως μία από τις πιο δημοκρατικές στον κόσμο. «Στην Ελλάδα απλώς όταν φοβόμαστε, λέμε ''πού είναι η Αστυνομία;'' και όταν δεν έχουμε προβλήματα φωνάζουμε ''μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι''», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ