Μια γυναίκα ύποπτη για την βόμβα στη Γλυφάδα [εικόνες, βίντεο] - iefimerida.gr

Μια γυναίκα ύποπτη για την βόμβα στη Γλυφάδα [εικόνες, βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα πιο κεντρικά σημεία της Γλυφάδας θυμίζει από τα ξημερώματα βομβαρδισμένη πόλη. Εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθετήθηκε από άγνωστους λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα έξω από κατάστημα ρούχων αναστάτωσε τους κατοίκους και προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε τουλάχιστον 30 καταστήματα κοντά στην πλατεία Εσπερίδων. Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει στη διάθεσή της βίντεο, στο οποίο φαίνονται καρέ - καρέ οι κινήσεις μίας γυναίκας, η οποία κατεβαίνει από μοτοσυκλέτα κρατώντας στα χέρια της μια πλαστική σακούλα και κατευθύνεται στο κατάστημα, αφήνει τη σακούλα μπροστά από την βιτρίνα και στη συνέχεια τρέχει προς τη μηχανή.

Χαρακτηριστικό της ισχύος της έκρηξης είναι πως οι ζημιές εκτείνονται σε ακτίνα περίπου 100 μέτρων! Από την έκρηξη μάλιστα σχηματίστηκε κρατήρας βάθους 30 εκατοστών στο πεζοδρόμιο. Ευτυχώς τη στιγμή της έκρηξης δεν βρισκόταν κανείς κοντά στο σημείο και δεν υπήρξαν θύματα.

Τα κίνητρα της βομβιστικής επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα , αλλά εξετάζεται η εκδοχή να εμπλέκεται κύκλωμα εκβιαστών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ