Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Ντίντακ Βίλα -Για 3 χρόνια στην Ενωση ο Ισπανός αμυντικός - iefimerida.gr

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Ντίντακ Βίλα -Για 3 χρόνια στην Ενωση ο Ισπανός αμυντικός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι πλέον ο Ντίντακ Βίλα. Ο Ισπανός αριστερός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών με την Ενωση.

Ο 26χρονος Ισπανός άσος αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, η οποία κάλυψε με αυτό τον τρόπο ένα σημαντικό κενό που είχε στη θέση του αριστερού μπακ. Η διοίκηση του συλλόγου μάλιστα προχώρησε και στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτησης του παίκτη.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό που υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Ντίντακ Βιλά Ροσεγιό γεννήθηκε στις 9 Ιουνίου του 1989. Αγωνίζεται ως αριστερός οπισθοφύλακας και ξεκίνησε την καριέρα του από την Εσπανιόλ. Το 2011 αποκτήθηκε από τη Μίλαν, η οποία τον παραχώρησε δανεικό κατά σειρά στις Εσπανιόλ (2011-12) Μπέτις (2013-14) και Εϊμπάρ (2014-15) με τις οποίες έκανε «γεμάτες» σεζόν στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες της Ισπανίας κάτω των 19, 20, 21 και 23 ετών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντιντακ βιλα αεκ αριστερος μπακ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ