Καλλιάνος για τη στήριξή του στον Βασίλη Λεβέντη: «Δεν υπήρξα κηφήνας στην ΕΡΤ» [εικόνα] - iefimerida.gr

Καλλιάνος για τη στήριξή του στον Βασίλη Λεβέντη: «Δεν υπήρξα κηφήνας στην ΕΡΤ» [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική του απάντηση για την κριτική που δέχεται να δραστηριοποιηθεί στο κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, την Ενωση Κεντρώων, έδωσε ο Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος μέχρι πρότινος παρουσίαζε το μετεωρολογικό δελτίο στην ΕΡΤ και τη ΝΕΡΙΤ.

Για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, ο Καλλιάνος ήταν το πρόσωπο που έλεγε τον καιρό στην ΕΡΤ και αργότερα στη ΝΕΡΙΤ, κερδίζοντας τις εντυπώσεις του κοινού. Λίγο πριν την αρχή του καλοκαιριού όμως η σύμβασή του με την ΕΡΤ δεν ανανεώθηκε με αποτέλεσμα να βρεθεί εκτός τηλεόρασης.

Το τελευταίο διάστημα, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στην πολιτική και συγκεκριμένα με το κόμμα που τον εκφράζει. Αυτό της Ενωσης Κεντρώων, του Βασίλη Λεβέντη. Η κριτική που δέχθηκε ήταν έντονη και τον οδήγησε στο να απαντήσει στους επικριτές του, χρησιμοποιώντας τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Σε κάποιους δημιουργήθηκε η απορία πως γίνεται και ως πρώην εργαζόμενος της ΕΡΤ προσχώρησα στην Ένωση Κεντρώων, μιας και που το συγκεκριμένο κόμμα εκφράζει τη μη στήριξη των παθογενειών του παρελθόντος στο δημόσιο. Η απάντηση μου είναι απλή και σαφής: Στην ΕΡΤ μπήκα με διαδικασία σκληρού ΑΣΕΠ (μόρια βάση πτυχίων), με συμβάσεις ορισμένου χρόνου με διακοπές ενδιάμεσα και με λιγοστά χρήματα. Εργάστηκα ατελείωτα όλα αυτά τα χρόνια για να σας παρέχω ένα αξιοπρεπές δελτίο καιρού και είμαι υπερήφανος για αυτό.

Δεν με απασχολεί ποιος ήταν κηφηνας και ποιος όχι. Και ούτε η Ένωση Κεντρώων υποστηρίζει πως όλοι οι εργαζόμενοι του δημοσίου είναι αργόσχολοι. Προς Θεού! Εγώ κοιτούσα να εργάζομαι σκληρά και εδώ είναι όλοι οι πρώην διευθυντές μου η συνάδελφοι μου ώστε να γνωστοποιήσουν το αντίθετο», σχολίασε με status στο facebook ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα είχε εξηγήσει και τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική.

«Τα τελευταία χρόνια θεωρώ ότι η μεταξύ μας σχέση έχει περάσει από τη φάση του κοινού μας ενδιαφέροντος για τον καιρό, και την πρόγνωσή του, στη φάση των πραγματικών ανθρώπινων σχέσεων. Με πολλούς φίλους έχουμε τακτική επικοινωνία, με αρκετούς είχα κατ' ιδίαν συναντήσεις συζητώντας από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα ζητήματα. Μοιραία αυτές οι συνομιλίες περιστρέφονται γύρω από τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται η πατρίδα μας. Πάντοτε θεωρούσα την πολιτική ένα απαιτητικό πεδίο το οποίο δεν τύγχανε της αρμόζουσας εκπροσώπησης, λόγω κυρίως ενός συστήματος που εξέθρεψε ο παλαιοκομματισμός με τη συνεπικουρία των Μέσων Ενημέρωσης. Θύμα αυτής της συμπαιγνίας υπήρξε κι ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Η καθαρότητα των θέσεων του, οι προβλέψεις του οι οποίες εκ των υστέρων δικαιώθηκαν πανηγυρικά και κυρίως η αρτιότητα των προτάσεών του με οδήγησαν στην ένταξή μου στον συγκεκριμένο χώρο. Επικοινωνώ μαζί σας, όπως άλλωστε σας έχω συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, για να σας ανακοινώσω αυτή μου την απόφαση προκειμένου να εγκαινιάσουμε έναν εποικοδομητικό πολιτικό διάλογο. Σας ευχαριστώ. Αγάπη να υπάρχει, στα εύκολα και στα δύσκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Καλλιάνος για τη στήριξή του στον Βασίλη Λεβέντη: «Δεν υπήρξα κηφήνας στην ΕΡΤ» [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Καλλιάνος ΕΡΤ καιρός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ