Πατάει Ελλάδα ο Καμπιάσο - Στις 19:00 στα γραφεία του Ολυμπιακού - iefimerida.gr

Πατάει Ελλάδα ο Καμπιάσο - Στις 19:00 στα γραφεία του Ολυμπιακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Εστεμπάν Καμπιάσο θα πατήσει το πόδι του στο ελληνικό έδαφος το μεσημέρι και το απόγευμα στις 19:00 θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών ολοκληρώνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Ο Εστεμπάν Καμπιάσο φορά τα ερυθρόλευκα και προσγειώνεται στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 14:30 προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία των ερυθρόλευκων προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Ο Αργεντινός άσος, με την σπουδαία καριέρα σε Ρεάλ, Ιντερ και Λέστερ, έμεινε ελεύθερος από τον αγγλικό σύλλογο και ο Ολυμπιακός κατάφερε να έρθει άμεσα σε συμφωνία μαζί του, πραγματοποιώντας το φετινό μεταγραφικό μπαμ.

Ωστόσο οι ερυθρόλευκοι δεν θα σταματήσουν στον Καμπιάσο αφού μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ολοκληρώσουν άλλες δύο μεταγραφές. Αυτή του κεντρικού αμυντικού και αυτή του πλάγιου μεσοεπιθετικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εστεμπαν καμπιασο Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ