Ολα φυσιολογικά για τη Χριστοδουλοπούλου στο Πεδίον του Άρεως: Έτσι μένουν και στη Γερμανία οι μετανάστες - iefimerida.gr

Ολα φυσιολογικά για τη Χριστοδουλοπούλου στο Πεδίον του Άρεως: Έτσι μένουν και στη Γερμανία οι μετανάστες

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αυτή τη στιγμή Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και αλληλέγγυοι καλύπτουν τα κενά του κράτους. Χωρίς αυτούς τα πράγματα θα ήταν χειρότερα» είπε η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Τασία Χριστοδουλοπούλου παραδεχόμενη ότι η κυβέρνηση αδυνατεί να διαχειριστεί το πρόβλημα που έχει προκύψει με τους μετανάστες στο Πεδίον του Άρεως.

Μιλώντας σε εκπομπή του Mega, η κ. Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε επιπλέον ότι η πρακτική «διαμονής» μεταναστών σε σκηνές μέσα σε πάρκα δεν είναι πρωτότυπη γιατί έτσι, όπως σημείωσε, έτσι γίνεται και στη Γερμανία. «To θεωρείτε πρωτότυπο να μένουν στις σκηνές στο Πεδίον του Άρεως; Στη Γερμανία έτσι μένουν οι μετανάστες» είπε συγκεκριμένα η κ. Χριστοδουλοπούλου.

Στην ερώτηση γιατί άργησε η λύση από την κυβέρνηση για το θέμα η αρμόδια υπουργός παραδέχθηκε ότι «υπήρξε καθυστέρηση κινητοποίησης για να μην δώσουμε την εντύπωση ότι ο χώρος αυτός είναι μόνιμη λύση». Παράλληλα εξήγησε ότι ποτέ η καταστολή και η απομάκρυνση των μεταναστών με τη βια από την αστυνομία δεν ήταν επιλογή για την κυβέρνηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ