Σε δίλημμα ο Γούντι Αλεν - Ποια θα είναι η επόμενη μούσα του [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε δίλημμα ο Γούντι Αλεν - Ποια θα είναι η επόμενη μούσα του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπλέικ Λάιβλι, η Κρίστεν Στιούαρτ, ο Μπρους Γουίλις και ο νεαρός Τζέσι Αιζενμπεργκ θα αποτελέσουν το νέο καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας του Γούντι Αλεν.

Σε δίλημμα ο Γούντι Αλεν - Ποια θα είναι η επόμενη μούσα του [εικόνες]  | iefimerida.gr 0


Ο τίτλος και η υπόθεση της ταινίας παραμένουν άγνωστες ενώ τα γυρίσματα γίνονται στην Νέα Υόρκη και το Λος Αντζελες. Σύμφωνα με το Vanityfair ο σκηνοθέτης δεν έχει καταλήξει ποια από τις δυο νεαρές και ταλαντούχες ηθοποιούς θα πρωταγωνιστήσει στην νέα του ταινία.

Σε δίλημμα ο Γούντι Αλεν - Ποια θα είναι η επόμενη μούσα του [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Ο σκηνοθέτης που έχει βάλει στόχο να κάνει μια ταινία το χρόνο παρά το φορτωμένο του πρόγραμμα έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα στην Πόλη των Αγγέλων. Ο Γούντι Αλεν επιστρέφει στο Λος Αντζελες μετά από 38 χρόνια και τον «Νευρικό Εραστή». Μέχρι τώρα απέφευγε να κάνει γυρίσματα στην πόλη γιατί όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερες του συνεντεύξεις ήταν πανάκριβη και ανέβασε στα ύψη την παραγωγή μιας ταινίας.

Σε δίλημμα ο Γούντι Αλεν - Ποια θα είναι η επόμενη μούσα του [εικόνες]  | iefimerida.gr 2
Σε δίλημμα ο Γούντι Αλεν - Ποια θα είναι η επόμενη μούσα του [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Οποια και αν πάρει το χρίσμα από τον ταλαντούχο 79χρονο σκηνοθέτη-ηθοποιό-μουσικό και παραγωγό Γούντι Αλαν πιθανόν είναι να έχει την τύχη της Εμμα Στόουν ή Σκάρλετ Γιόχανσον. Το ρομαντικό υπαρξιακό δράμα αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους το επόμενο καλοκαίρι.

Σε δίλημμα ο Γούντι Αλεν - Ποια θα είναι η επόμενη μούσα του [εικόνες]  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ