Στρατιές δημοσιογράφων αναμένουν την έλευση του Σαρκοζί junior - iefimerida.gr

Στρατιές δημοσιογράφων αναμένουν την έλευση του Σαρκοζί junior

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, να δήλωσε πρόσφατα ότι θα κάνει ότι μπορεί για να προστατέψει το παιδί που θα αποκτήσει συντόμως με το Νικολά Σαρκοζί, ωστόσο αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο, όπως όλα δείχνουν.

Η γέννηση του παιδιού τους θεωρείται θέμα ωρών, η Κάρλα έχει ήδη εισαχθεί στο μαιευτήριο, και στρατιές δημοσιογράφων έχουν κατασκηνώσει έξω από την κλινική, αναμένοντας το διάδοχο, καθώς αυτή είναι νούμερο ένα είδηση στη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες.

Ο μιντιακός «πυρετός» που έχει ξεσπάσει για το θέμα, ενοχλεί ιδιαίτερα την Μπρούνι, η οποία δηλώνει κουρασμένη από την τόση δημοσιότητα, ενώ μιλώντας σε φίλο της δημοσιογράφο χαρακτήρισε την όλη κατάσταση «μιντιακό τσίρκο».

Η αντίδρασή της αυτή, από πολλούς θεωρείται υπερβολική, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν ότι αν και βροντοφωνάζει ότι η γέννηση του παιδιού της δεν ενδιαφέρει τους Γάλλους, δίνει συνεχώς τροφή στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, είτε με καλά σχεδιασμένες δημόσιες εμφανίσεις είτε με δηλώσεις ότι ερωτεύτηκε το Νικολά Σαρκοζί επειδή είχε γνώσεις βοτανικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ