Διαμαντοπούλου-Σκανδαλίδης μετά τη συνάντηση με Παπανδρέου - iefimerida.gr

Διαμαντοπούλου-Σκανδαλίδης μετά τη συνάντηση με Παπανδρέου

Κώστας Σκανδαλίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κώστας Σκανδαλίδης και η Αννα Διαμαντοπούλου, τα λένε κατ' ιδίαν στο προαύλιο της Βουλής, λίγη ώρα μετά το ραντεβού που είχαν με τον πρωθυπουργό. Ολοι οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί (Ανδρέας Λοβέρδος. Γιάννης Ραγκούσης, Αννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Καστανίδης, Κώστας Σκανδαλίδης) που συνάντησαν τετ-α-τετ τον κ. Γιώργο Παπανδρέου...

του ανέλυσαν την συνολική στρατηγική πρόταση πολιτικής διαχείρισης για όλα τα ενδεχόμενα: Από το «κούρεμα» μέχρι τη... δραχμή. Και ο κ. Παπανδρέου που τους άκουσε με προσοχή όλους χωρίς να ανοίξει τα χαρτιά του, τους ζήτησε και γραπτό memo.

Το μόνο που είπε στους συνομιλητές του είναι οι συζητήσεις που γίνονται για την Ελλάδα σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ξεκαθάρισε ότι δεν πάει σε εκλογές (τουλάχιστον τώρα), δεν πάει σε συγκυβέρνηση και δεν θα συγκαλέσει συμβούλιο πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ