Οι Γερμανοί προσφεύγουν στις κάλτσες! - iefimerida.gr

Οι Γερμανοί προσφεύγουν στις κάλτσες!

κάλτσες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με νέα έρευνα οι Γερμανοί είναι οι αδιαφιλονίκητοι πρωταθλητές στις κάλτσες. Τους Γερμανούς ακολουθούν οι Βρετανοί ενώ οι Γάλλοι και οι Ελβετοί έχουν πιο σοβαρές ασχολίες από το να αλλάζουν τις κάλτσες τους.

Η ελβετική εταιρεία Blacksocks έκανε έρευνα σχετικά με τι σχέση κάλτσας - Ευρωπαίου πολίτη, στην οποία εξετάστηκαν οι ενδυματολογικές συνήθειες 3.000 Ευρωπαίων. Η έρευνα έδειξε ότι το 78% των Γερμανών και των Βρετανώναλλάζουν τις κάλτσες του κάθε μέρα. Αυτό ισχύει κατά 70% για τους Ελβετούς και κατά 66% φυσικά για τους Γάλλους.

Συνολικά, το 77% των ανδρών και των γυναικών είπαν ότι αλλάζουν κάλτσες κάθε μέρα. Κάθε δύο μέρες παραδέχεται οτι τις αλλάζει μόνο το 11%. Το 4% καταφέρνει και φορά τις ίδιες κάλτσες επί τρεις ημέρες. Μία φορά αλλάζει τις κάλτσες του το 1% των ερωτηθέντων.

Οι Γερμανοί έχουν τις περισσότερες κάλτσες για να τις συνοδεύουν με τα σανδάλια τους: 24 ζευγάρια ο καθένας. Δεύτεροι έρχονται οι Αυστριακοί με 23 ζευγάρια, οι Ελβετοί με 22 και οι Γάλλοι με 17.

(πηγή: ΑΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ