Κόντρα Ποταμιού -Παρασκευόπουλου για την αποφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου - iefimerida.gr

Κόντρα Ποταμιού -Παρασκευόπουλου για την αποφυλάκιση Παπαγεωργόπουλου

(EUROKINISSI/ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κυβέρνηση και τον υπουργό Δικαιοσύνης επιτέθηκε το Ποτάμι, μετά από την απόφαση για την αποφυλάκιση του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, με τον Νίκο Παρασκευόπουλο να απαντά επίσης σε υψηλούς τόνους.

«Η υπεξαίρεση 17,9 εκατομμυρίων ευρώ, τιμωρείται πλέον στην Ελλάδα με 29 μήνες φυλακή! Αλλη μια μεγάλη επίδοση του κ. Παρασκευόπουλου και των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που θα ζήλευαν ακόμη και τριτοκοσμικές χώρες με ανύπαρκτα συστήματα δικαιοσύνης», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Ο τέως δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλος, κάνοντας χρήση των διατάξεων του νόμου που ψήφισε η "Πρώτη φορά Αριστερά" και οι άτεγκτοι σύμμαχοί της, επιστρέφει από σήμερα στις δουλειές του, έχοντας εκτίσει μόλις το 1/5 από την ποινή των 12 χρόνων που του επέβαλε το δικαστήριο», σημειώνει ακόμη το Ποτάμι.

Παρασκευόπουλος: Παλαιοκομματική εκμετάλλευση από το Ποτάμι

Λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης απάντησε κατηγορώντας το Ποτάμι ότι παρά το ευρωπαϊκό προφίλ που προσπαθεί να επιδείξει, «σπεύδει να εκμεταλλευτεί παλαιοκομματικά την έκδοση ενός δικαστικού βουλεύματος και να εκφράσει τις πιο λαϊκίστικες αντιλήψεις για το σωφρονιστικό σύστημα».

Η απόλυση υπό όρους κρατουμένων με σοβαρά προβλήματα υγείας (πιστοποιημένο ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω), συνεχίζει ο κ. Παρασκευόπουλος, μετά την έκτιση μέρους της ποινής τους συνιστά διεθνή ανθρωπιστική επιταγή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βασίλης Παπαγεωργόπουλος ποτάμι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ