Λούκας σε ΠΑΟΚ: «Δώστε με στη Λα Κορούνια» - iefimerida.gr

Λούκας σε ΠΑΟΚ: «Δώστε με στη Λα Κορούνια»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ με προορισμό τη Λα Κορούνια φέρεται να έχει εκφράσει ο Λούκας Πέρεθ στους Θεσσαλονικείς. Τι ζητούν στον «Δικέφαλο» για τον Ισπανό άσο.

Ο Λούκας Πέρεθ δεν επιθυμεί την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Δικέφαλο του βορρά, ύψους 1,5 εκ. ευρώ.

Ο Ισπανός επιθετικός μετέφερε στους ανθρώπους της διοίκησης του ΠΑΟΚ ότι η επιθυμία του είναι να συνεχίσει την καριέρα του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και συγκεκριμένα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.Αν και τις τελευταίες ημέρες, ο Σαββίδης εμφανιζόταν διατεθειμένος να πείσει τον Λούκας να παραμείνει στο σύλλογο, προσφέροντάς του μάλιστα ένα νέο συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους, ο 29χρονος άσος φαίνεται πως θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Αγκάθι στη συμφωνία αναμένεται να παίξει το ποσοστό μεταπώλησης που κυνηγά ο ΠΑΟΚ, με την πλευρά των Ισπανών να συζητά για ένα νούμερο μεγαλύτερο του 20%.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λούκας ΠΑΟΚ Ντεπορτίβο Λα Κορούνια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ