Τα φώτα πέφτουν στον Παναθηναϊκό - Οι τελευταίες σκέψεις για τον αγώνα με την Μπριζ - iefimerida.gr

Τα φώτα πέφτουν στον Παναθηναϊκό - Οι τελευταίες σκέψεις για τον αγώνα με την Μπριζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ημέρα έμεινε για το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπριζ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και ο Γιάννης Αναστασίου φρόντισε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του.

Η χθεσινή προπόνηση ήταν αφιερωμένη περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Αναστασίου γνωρίζει ότι τέτοια εποχή, είναι αδύνατο μια ομάδα να είναι στο 100% της ετοιμότητάς της και για το λόγο αυτό φρόντισε να ντοπάρει ψυχολογικά τους παίκτες του, μιλώντας τους για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να παραταχθούν απέναντι στη βελγική ομάδα.

«Δεν χρειάζεται να μπούμε στο ματς με φουλ επίθεση. Θέλει υπομονή και κατοχή της μπάλας. Να είστε βέβαιοι πως θα βγάλουμε φάσεις για να βάλουμε το γκολ, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μας κυριεύσει η ανυπομονησία», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε «Είναι πολύ σημαντικό να κρατήσουμε το ''μηδέν'' στην άμυνα. Παρά πολύ σημαντικό κι αυτό απαιτεί 100% συγκέντρωση και ηρεμία στις κινήσεις και αποφάσεις μας. Και πάνω απ' όλα να μην έχετε ποτέ στο μυαλό σας το αν έχει ή όχι προβλήματα ο αντίπαλος. Αυτοί θα έρθουν εδώ για να μας κάνουν ζημιά και δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε».

Από τα λεγόμενά του, φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα πανηγύριζε μια νίκη ακόμη και με σκορ 1-0. Είναι σαφές ότι οι πράσινοι δεν θα προσπαθήσουν να «λιώσουν» την Μπριζ από το πρώτο λεπτό αλλά θα κάνουν υπομονή για να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν χωρίς όμως να κινδυνέψουν στην άμυνα. Ο Ελληνας τεχνικός φαίνεται να έχει ήδη καταλήξει στους 11 με τους οποίους θα ξεκινήσει την αναμέτρηση.

Ο Στιλ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση, θα είναι αυτός που θα υπερασπιστεί την εστία ενώ στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Βέμερ, Ταυλαρίδης, Σάντσεθ και Πράνιτς. Ο Κουτρουμπής φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη από το Λαγό για τη θέση του αμυντικού χαφ ενώ δίπλα του θα βρίσκονται οι Ατζαγκούν και Ζέκα με τον Νίνη σε ελεύθερο ρόλο. Μπεργκ και Καρέλης θα συνθέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ