Πλήρωνε διατροφή για το παιδί άλλου - iefimerida.gr

Πλήρωνε διατροφή για το παιδί άλλου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακριβά πλήρωσε την απροσεξία του ένας άνδρας, ο οποίος έκανε σεξ με μια γυναίκα μία φορά και κατέληξε να πληρώνει διατροφή για περίπου εννέα χρόνια, για να μάθει τελικά ότι το παιδί δεν είναι δικό του...

Οι δυο τους, που κατοικούν σε διαφορετικά μέρη της Αυστραλίας, γνωρίστηκαν μέσω Ίντερνετ το 2000, αλλά συναντήθηκαν μόνο μία φορά από κοντά. Ακόμα κι αυτή η μία φορά όμως ήταν αρκετή. Η γυναίκα έμεινε έγκυος και ζήτησε από τον άνδρα να αναγνωρίσει το παιδί, όπως και έγινε.

Ο άνδρας συνέχισε τη ζωή του, γνώρισε μια άλλη γυναίκα, και όταν μετά από χρόνια σχέσης πήγαν σε γιατρό επειδή δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά, εκείνος ενημερώθηκε ότι είναι στείρος.

Ως αποτέλεσμα, πήγε τη μητέρα στα δικαστήρια, ζητώντας πίσω όλα τα χρήματα που έχει δώσει μέσα στα χρόνια για τη διατροφή του παιδιού που δεν ήταν δικό του, και δικαιώθηκε.

Υπερασπιζόμενη τον εαυτό της, η μητέρα είπε ότι έπασχε από κατάθλιψη λόγω πρόσφατου χωρισμού της και είχε ξεχάσει ότι είχε πάει και με άλλον άνδρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ