Ο Γιάννης Σπαλιάρας απαντά στα σχόλια για τις 4.000 γυναίκες του: Στην πραγματικότητα είμαι ο Batman [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Γιάννης Σπαλιάρας απαντά στα σχόλια για τις 4.000 γυναίκες του: Στην πραγματικότητα είμαι ο Batman [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χιούμορ απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στον σάλο που προκλήθηκε στο διαδίκτυο, μετά τις δηλώσεις του ότι έχει κάνει σεξ με 4.000 γυναίκες.

Οπως ανέβασε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο λαός ξέχασε για λίγο τα προβλήματα διασκεδάζοντας με την ειλικρίνεια του, ενώ υποστήριξε ότι «υπάρχει δάκτυλος από τη Γερμανία για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος κ να περάσει το μνημόνιο».

Μάλιστα προσθέτει ότι για περαιτέρω εκτόνωση διαθέτει το σώμα του για λιθοβολισμό στο Σύνταγμα, ενώ κλείνει χιουμοριστικά τη δήλωση υποστηρίζοντας ότι είναι ο Batman.

«Χάρηκα που στη χώρα μου που εχει τόσα προβλήματα ο λαός ξεχάστηκε λιγο κράζουν τον Σπαλιαρα επειδή σε μια στιγμή ειλικρίνειας τόλμησε να πει αληθεια..μαλλον συνηθίσαμε τα ψέμματα κ σιγουρα υπαρχει δάκτυλος απο την Γερμανία για να αποπροσανατολιστει ο κόσμος κ να περαςει το μνημόνιο...για όσους δεν εκτονωθηκαν ακομα θα διαθεσω το σώμα μου για λιθοβολισμό στο Σύνταγμα σε ημερομηνία που θα οριστεί σύντομα..P.S Δεν ειπα όλη την αληθεια στην πραγματικότητα ειμαι ο Batman»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας απαντά στα σχόλια για τις 4.000 γυναίκες του: Στην πραγματικότητα είμαι ο Batman [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ