Επεκτείνεται το Μεσοπρόθεσμο ως το 2015 - iefimerida.gr

Επεκτείνεται το Μεσοπρόθεσμο ως το 2015

Επιμήκυνση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασίστηκε η επιμήκυνση του μεσοπρόθεσμου προγράμματος για ακόμα ένα χρόνο έως το 2015 και αναζητούνται τα μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν. Στην απόφαση αυτή προχώρησαν η Τρόικα και η ελληνική κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις που ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί σε επίπεδο κορυφής.

Σύμφωνα με πληροφορίες αύριο αναμένεται να εκδοθεί επίσημο ανακοινωθέν από την πλευρά της Τρόικα για τη συνολική αξιολόγηση της χώρας και για το κατά πόσο θα λάβει την επόμενη δόση των 8 δισ. ευρώ, ενώ σύμφωνα με αναφορές κοινοτικών στελεχών η επίσημη ανακοίνωση του αναθεωρημένου μνημονίου θα γίνει στις 24 Οκτωβρίου.

Προηγουμένως, στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμη εκκρεμή ζητήματα στη διαπραγμάτευση, για τα οποία ενδεχομένως να χρειαστεί να αναζητηθεί πολιτική διαπραγμάτευση.

Πηγή: Capital.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ