Το «ανάποδο» βιογραφικό -Εγραψε όλες τις αποτυχίες του, αλλά έκλεισε συνεντεύξεις [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Το «ανάποδο» βιογραφικό -Εγραψε όλες τις αποτυχίες του, αλλά έκλεισε συνεντεύξεις [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί οι περισσότεροι όταν ετοιμάζουν βιογραφικά να είναι άκρως επιμελείς και να σημειώνουν τα επιτεύγματά τους για να πάρουν τη δουλειά, αλλά ο Τζεφ Σκαρντίνο φαίνεται πως δεν είναι σαν τους άλλους.

Ο Τζεφ είναι στέλεχος στον τομέα της διαφήμισης και αποφάσισε να στείλει ένα διαφορετικό βιογραφικό, μήπως και αλλάξει η τύχη του.

Σε αυτό περιελάμβανε τις μεγαλύτερες αποτυχίες του. Από το ότι δεν θυμόταν ονόματα και πως θα μπορούσε να είναι περισσότερο ακριβής μέχρι και πως δεν μπορούσε να προσληφθεί μετά την πρακτική του.

Το «ανάποδο» βιογραφικό -Εγραψε όλες τις αποτυχίες του, αλλά έκλεισε συνεντεύξεις [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αυτό το βιογραφικό ο Τζεφ το έστειλε σε 10 εταιρείες.

Το απίστευτο στην όλη υπόθεση είναι πως 8 εταιρείες τον κάλεσαν πίσω και 5 του έκλεισαν ραντεβού.

«Όταν διάβασα τη συνοδευτική επιστολή σας, σκέφτηκα ότι επρόκειτο για αστείο, όμως, μετά την εξέταση του βιογραφικού σας είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με την ειλικρίνειά σας. Δεν έχω δει ποτέ κάτι αντίστοιχο... Εύχομαι περισσότεροι άνθρωποι να μου έστελναν ένα βιογραφικό σαν αυτό», ήταν μία από τις απαντήσεις που έλαβε ο Τζεφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ