Νικόλ Κίντμαν: Αγνώριστη και παραμορφωμένη στο εξώφυλλο της Vogue [εικόνα] - iefimerida.gr

Νικόλ Κίντμαν: Αγνώριστη και παραμορφωμένη στο εξώφυλλο της Vogue [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θύελλα αρνητικών σχολίων, που μιλούν για «αποθέωση του photoshop», ακολούθησε τη δημοσίευση του περιοδικού Vogue για το εξώφυλλο του οποίου πόζαρε η Νικόλ Κίντμαν.

Το πρόσωπο της διάσημης ηθοποιού, η οποία φωτογραφήθηκε από τον διάσημο φωτογράφο, Peter Lindbergh, φαίνεται παραμορφωμένο και παγωμένο.

Νικόλ Κίντμαν: Αγνώριστη και παραμορφωμένη στο εξώφυλλο της Vogue [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Καθόλου κολακευτικά δεν ήταν τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου που ξεσήκωσαν το διαδίκτυο.

«Δεν έπρεπε να την φωτογραφίσουν καν, εφόσον επρόκειτο να δημιουργήσουν εξαρχής ένα πρόσωπο» γράφει μια χρήστης, ενώ μια άλλη αναρωτιέται: «Τι δεν πάει καλά με το πρόσωπό της»;«Φαίνεται γελοία, επιτέλους κάντε κάτι με το τρελό photoshop», τονίζει ένας τρίτος κι ένας τέταρτος γράφει: «Το χειρότερο είναι ότι έτσι είναι πιο άσχημη από ό,τι στην πραγματικότητα»!

Μοναδικός υπερασπιστής της ηθοποιού βρέθηκε ο σχεδιαστής Μarc Jacobs ο οποίος αρχικά δημοσίευσε τη φωτογραφία και ευχαρίστησε το περιοδικό για το εξώφυλλο στο οποίο η Κιντμαν φορά δικό του φόρεμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικόλ Κίντμαν εξώφυλλο Vogue
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ