Αγριος τσακωμός του Ιγουαΐν στην Ιμπιζα με έναν θαυμαστή του [βίντεο] - iefimerida.gr

Αγριος τσακωμός του Ιγουαΐν στην Ιμπιζα με έναν θαυμαστή του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ποιος είδε τον Γκονζάλο Ιγουαΐν και δεν τον φοβήθηκε. Ο Αργεντινός επιθετικός απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ιμπιζα όμως τα ξημερώματα λίγο έλειψε να πιαστεί στα χέρια με έναν θαυμαστή, ο οποίος έκανε το λάθος να αναφερθεί στο χαμένο πέναλτι του άσου της Νάπολι στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Ιγουαΐν βρίσκεται στην ισπανική πόλη και όπως είναι λογικό, διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κατά την έξοδό του από ένα μπαρ, τον πλησιάσε ένας περαστικός και του ζήτησε να φωτογραφηθούν, με τον Αργεντινό άσο να αρνείται. Στη συνέχεια ο νεαρός άντρας επέμεινε και κάποια στιγμή, προφανώς για να... πικάρει τον άσο της Νάπολι, αναφέρθηκε στο χαμένο του πέναλτι με τη Χιλή στον τελικό του Λιμπερταδόρες.

Σ'εκείνο το σημείο, ο Ιγουαΐν έγινε ταύρος και αν δεν ήταν οι περαστικοί να τον συγκρατήσουν, η κατάσταση ίσως να ήταν χειρότερη!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκονζαλο ιγουαιν Αργεντινή Ίμπιζα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ