Βαριά τιμωρία στους τρεις οπαδούς της Τσέλσι για την ρατσιστική επίθεση στο Παρίσι - iefimerida.gr

Βαριά τιμωρία στους τρεις οπαδούς της Τσέλσι για την ρατσιστική επίθεση στο Παρίσι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Αγγλία οι νόμοι δεν υπάρχουν απλά για να συμπληρώνονται τα χαρτιά αλλά για να επιβάλλονται. Οι τρεις οπαδοί της Τσέλσι, οι οποίοι επιτέθηκαν ρατσιστικά κατά Γάλλου επιβάτη στο μετρό του Παρισιού, τιμωρήθηκαν με 5ετή αποκλεισμό απ' όλα τα ποδοσφαιρικά γήπεδα της χώρας.

Το περιστατικό συνέβη στις 6 Μαρτίου μετά τον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Τσέλσι και συγκλόνισε την παγκόσμια γνώμη. Τρεις οπαδοί της αγγλικής ομάδας, δεν άφηναν έναν Γάλλο να επιβειβαστεί στο βαγόνι του μετρό, χρησιμοποιώντας ρατσιστικές εκφράσεις εναντίον του.

Το βίντεο, το οποίο ήρθε στην επιφάνεια, βοήθησε στον εντοπισμό τους από την αγγλική αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή τους. Οι δράστες ομολόγησαν την πράξη τους και στη δίκη που ακολούθησε οι Ρίτσαρντ Μπάρκλι, Τζος Πάρσονς, Γουίλιαμ Σίμπσον τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού από τα αγγλικά γήπεδα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσέλσι Παρί Σεν Ζερμέν ρατσισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ