ΠΑΣΟΚ: Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαφωνεί με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης -Να παραιτηθεί - iefimerida.gr

ΠΑΣΟΚ: Ο υπουργός Δικαιοσύνης διαφωνεί με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης -Να παραιτηθεί

EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μόλις είχε ξεκινήσει η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου στη συνεδρίαση των επιτροπών της Βουλής και αμέσως ανέβηκαν οι τόνοι.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος υπενθύμισε στο Κοινοβούλιο πως ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος διαφωνούσε μέχρι πρωτινός με τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Μάλιστα ο κ.Λοβέρδος ανέφερε πως τα προαπαιτούμενα από τους εταίρους τα γνωρίζει η κυβέρνηση από την περασμένη Δευτέρα και δέκα ημέρες μετά ο υπουργός Δικαιοσύνης φέρνει τις αλλαγές στον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας με τη μορφή του κατεπείγοντος χωρίς να αναφέρει το παραμικρό τις διαφωνίες που είχε έως τώρα.

Μάλιστα από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ οι τόνοι ανέβηκαν ακόμα περισσότερο με τον κ.Λοβέρδο να λέει απευθυνόμενος στον Νίκο Παρασκευόπουλο «παραιτηθείτε κύριε υπουργέ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ