Πάει για το μεγάλο «μπαμ» ο ΠΑΟΚ με τον Κουένκα - iefimerida.gr

Πάει για το μεγάλο «μπαμ» ο ΠΑΟΚ με τον Κουένκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεταγραφικό μπαμ με παίκτη της Πριμέρα Ντιβιζιόν ψάχνει ο Φρανκ Αρνεσεν στον ΠΑΟΚ αφού ο Δανός θα προσπαθήσει τις επόμενες μέρες να αποκτήσει τον Ισαάκ Κουένκα.

Ο 24χρονος πλάγιος μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα και στη συνέχεια αναχώρησε για την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όπου το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Ο Κουένκα είναι «προϊόν» της «Masia» ωστόσο δεν κατάφερε να καθιερωθεί υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα με σκοπό να αναζητήσει μια καλύτερη τύχη στην καριέρα του, στη Γαλικία και συγκεκριμένα στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.

Αγωνίζεται με την ίδια ευκολία τόσο στο δεξί όσο και στο αριστερό άκρο της επίθεσης και είναι ένας παίκτης, ο οποίος μπορεί εύκολα να αλλάξει επίπεδο στην επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ. Φυσικά η περίπτωσή του μονο εύκολη δεν θα είναι, ωστόσο υπάρχει διαθέσιμο μπάτζετ για μια τέτοια υπέρβαση από τον Δικέφαλο του βορρά.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισαακ κουενκα Μπαρτσελόνα ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ