Οι πρωινές φωνές του Δέλλα - Τακτική και κυκλοφορία της μπάλας για την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Οι πρωινές φωνές του Δέλλα - Τακτική και κυκλοφορία της μπάλας για την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θέλησε να χάσει ούτε μισή μέρα προπόνησης και από νωρίς σήμερα ξεκίνησε το χτίσιμο της νέας ΑΕΚ που επιστρέφει στην Super League.

Με το πρωινό ξύπνημα να παραπέμπει σε... στρατιωτικές συνήθειες, οι παίκτες της ΑΕΚ πάτησαν χορτάρι λίγο μετά τις 08:00. Το τεχνικό επιτελείο του Δέλλα ανέλαβε να δουλέψει τους ποδοσφαιριστές σε δύναμη και ταχύτητα ενώ αυτός σχεδίαζε για αρκετή ώρα το διπλό που θα ακολουθούσε δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την τακτική.

«Εσείς που έχετε την μπάλα πρέπει να μεγαλώσετε το γήπεδο να του δώσετε πλάτος και βάθος, να βρείτε χώρους. Αυτοί που δεν έχουν την μπάλα πρέπει να το μικρύνουν. Πρέπει να σας κλείσουν τους διαδρόμους, να σας πιέσουν για το λάθος, η εύκολη πάσα είναι πάντα η πιο δύσκολη» επεσήμανε ο «Τράι». Όσο για την περίπτωση που κάποιος κλείνεται ο Δέλλας τόνισε στους παίκτες: «Αυτός που είναι πίσω σας βλέπει όλο το γήπεδο, πάντα έχει καλύτερες επιλογές» ζητώντας τους να επιστρέφουν την μπάλα προς τα πίσω προκειμένου ο συμπαίκτης τους να είναι αυτός που θα αναλαμβάνει να αλλάξει το παιχνίδι.

Χαλάει του Τζιοβάνι

Μετά την απόκτηση και του Μπαρόχα, η ΑΕΚ ψάχνει να βρει λύση στην περίπτωση του αριστερού μπακ. Ο Τζιοβάνι μάλλον θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από τις σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας αφού εκτός από την κάκιστη συμπεριφορά του τις τελευταίες ημέρες, ήρθε και ο τραυματισμός του στο γόνατο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για δίμηνη απουσία του.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μάλιστα είχε επικοινωνία τόσο με τον ίδιο όσο και με τον πατέρα του παίκτη, προκειμένου να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί κόντρα στην Βάσκο Ντα Γκάμα, ματς στο οποίο χτύπησε και αντικαταστάθηκε.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι η ΑΕΚ θα αρχίσει να κοιτά τις εναλλακτικές που έχει πλέον για τη συγκεκριμένη θέση ενώ ο Σοϊλέδης θα είναι αυτός που θα αποτελέσει πιθανότατα τον βασικό αριστερό μπακ της Ενωσης στο μεγαλύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τζιοβανι αεκ προετοιμασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ