Φιλικό επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ για Ολυμπιακό με Φενέρμπαχτσε - iefimerida.gr

Φιλικό επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ για Ολυμπιακό με Φενέρμπαχτσε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Τουρκία βρίσκεται από χθες ο Ολυμπιακός και σήμερα (20:30, Novasports1) θα δώσει το πρώτο του φιλικό απέναντι στη Φενέρμπαχτσε όπου ο Μάρκο Σίλβα θα βγάλει και ασφαλή συμπεράσματα για το βαθμό ετοιμότητας των ερυθρόλευκων απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Αυτό θα είναι και το πιο δυνατό φιλικό τεστ του Ολυμπιακού μέχρι στιγμής με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει σημαντικές απουσίες. Συγκεκριμένα δεν θα αγωνιστούν οι Μποτία, Σιόβας και Μιλιβόγεβιτς ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει σίγουρα ο Πάρντο.Ο Σίλβα θα διαπιστώσει κατά πόσο έχουν αφομοιώσει οι ποδοσφαιριστές του, τα όσα ζητά στις πρώτες προπονήσεις, με το σημερινό τεστ να θεωρείται και ως σημείο αναφοράς αφού έρχεται απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Αλλωστε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρμπαχτσε, Βίτορ Περέιρα, προχώρησε σε ορισμένες μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις με τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Νάνι να αφήνουν την Γιουνάιτεντ και το Μάντσεστερ για την Πόλη.

Δύο μεταγραφές ακόμα

Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για ακόμη δύο μεταγραφές ενώ δεν πρέπει να αποκλείεται κάποιο συμπλήρωμα ανάλογα φυσικά και με το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις.

Επιθετικός και κεντρικός αμυντικούς περνούν σε πρώτο πλάνο. Το ενδεχόμενο απόκτησης του Κέβιν Μιραλάς ολοένα και απομακρύνεται αφού οι απαιτήσεις της Εβερτον όπως αποδείχθηκε και από την πρόσφατη απόρριψη της τελευταίας πρότασης της Γουέστ Χαμ, είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Οσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να βιαστούν. Ψάχνουν ένα πολύ δυνατό όνομα, το οποίο ουσιαστικά θα λύσει τα όποια προβλήματα δημιουργήθηκαν στη συγκεκριμένη θέση μετά τις πωλήσεις του Μανωλά και προγενέστερα του Μέλμπεργκ.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Φενέρμπαχτσέ φιλικό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ