Δεν χρειάζεται κουρκούτι που μας βαραίνει.
Υλικά
- 1 κιλό κολοκυθάκια
- 1 ή 2 κρεμμύδια, ανάλογα το μέγεθος
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Πλύνετε τα κολοκυθάκια και κόψτε τα σε κομμάτια 1 εκατοστού
- Αν θέλετε και σας αρέσουν τα κολοκυθάκια al dente, κόψτε τα σε μεγάλους κύβους 3 εκατ. ή παραπάνω
- Ζεστάνετε ελαφρά το ελαιόλαδο στο τηγάνι
- Βάλτε τα κολοκυθάκια και τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα μαζί
- Αλατίστε, πιπέρι
- Τηγανίστε τα από όλες τις πλευρές
- Οσο λιγότερο τηγανίζονται, τόσο πιο τραγανά γίνονται, τόσο πιο υγιεινά
Από πάνω μπορείτε να βάλετε φρέσκο βασιλικό, φρέσκο μαϊντανό...
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο