Ο Ρωμανιάς παραιτήθηκε, αλλά... θα παραμείνει στη θέση του! - iefimerida.gr

Ο Ρωμανιάς παραιτήθηκε, αλλά... θα παραμείνει στη θέση του!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα παραμείνει στη θέση του, τουλάχιστον για ένα συγκεκριμένο διάστημα, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Γιώργος Ρωμανιάς.

Συγκεκριμένα, κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Εργασίας, ο νέος υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος είπε ότι τον παρακάλεσε να μείνει στη θέση του και εξέφρασε την ελπίδα να ανταποκριθεί.

«Επειδή ξέρω ότι υψηλό αίσθημα πατριωτικής ευθύνης, γνωρίζω ότι πρόκειται να ανταποκριθεί. Γι' αυτό και τον παρακαλώ να μείνει» είπε ο κ. Κατρούγκαλος ο οποίος δεν έκανε δεκτή την παραίτησή του, γεγονός που σημαίνει ότι ο κ. Ρωμανιάς παραμένει στο υπουργείο για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Γιώργος Ρωμανιάς για την απόφασή του αυτή ενημέρωσε στη διάρκεια άτυπης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στο υπουργείο με τη νέα ηγεσία, τους κ. Κατρούγκαλο και Χαϊκάλη, παρουσία του κ. Στρατούλη.

Ο κ. Ρωμανιάς είχε προαναγγείλει την παραίτησή του τις προηγούμενες ημέρες λέγοντας ότι δεν μπορεί να εφαρμόσει τον νόμο για το ασφαλιστικό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είναι δυνατόν να δώσω σύνταξη 87 ευρώ στον ανάπηρο, γιατί αυτό νομοθετήθηκε, πρόκειται για ένα νομοσχέδιο γραμμένο με τέτοια αγραμματοσύνη, τέτοιο ερασιτεχνισμό, τέτοια άγνοια που δεν έχω ξαναδεί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ