Στη Γερμανία για επέμβαση ο Εσιέν - Επιστρέφει στη δράση σε 1,5 μήνα - iefimerida.gr

Στη Γερμανία για επέμβαση ο Εσιέν - Επιστρέφει στη δράση σε 1,5 μήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίκαελ Εσιέν πέταξε νωρίς το πρωί για τη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους κοιλιακούς-προσαγωγούς ώστε να λύσει μια και καλή το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί τους τελευταίους μήνες.

Από την στιγμή που η συντηρητική αγωγή δεν απέδωσε, στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να μη χάσουν άλλο χρόνο. Ο Εσιέν θα χειρουργηθεί στο Μόναχο από τη φημισμένη γιατρό Ούλρικε Μούσαβεκ και από την Πέμπτη θα επιστρέψει στην Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει αποθεραπεία και να είναι έτοιμος στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Ο Γκανέζος άσος, θα ξεκινήσει ελαφρύ τρέξιμο σε περίπου 15 ημέρες και σε σχεδόν ένα μήνα θα είναι έτοιμος να μπει στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα τον έχει στη διάθεσή του στα δύο παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου με την Μπριζ, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αλλά και στα ματς των πλέι-οφ στο τέλος του Αυγούστου.

Μαζί του βρίσκεται και ο γιατρός του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Κουλουμέντας, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα της επέμβασης, η οποία γίνεται λαπαροσκοπικά με τη βοήθεια οπτικών ινών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ