Αναχώρησε για την Πολωνία η ΑΕΚ - Συνολικά 26 ποδοσφαιριστές πήρε στην αποστολή ο Δέλλας - iefimerida.gr

Αναχώρησε για την Πολωνία η ΑΕΚ - Συνολικά 26 ποδοσφαιριστές πήρε στην αποστολή ο Δέλλας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πιο δύσκολο κομμάτι της προετοιμασίας ξεκίνησε για την ΑΕΚ αφού η ομάδα πέταξε για την Πολωνία τα ξημερώματα με στάση στην Φρανκφούρτη. Συνολικά 26 ποδοσφαιριστές πήρε στην αποστολή ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος περιμένει άλλους δύο ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες.

Στις 6 το πρωί αναχώρησε η αποστολή της ΑΕΚ με προορισμό την Πολωνία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.Ο Τραϊανός Δέλλας πήρε μαζί του 26 παίκτες και περιμένει τις επόμενες ημέρες να ενσωματωθούν άλλοι δύο (αριστερός μπακ και εξτρέμ).

Η αποστολή της «Ένωσης» θα μεταβεί στη Γερμανία, συγκεκριμένα στη Φρανκφούρτη, και από εκεί θα πετάξει εκ νέου για την Πολωνία. Στο Πόζναν θα περιμένει τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό επιτελείο το πούλμαν και οδικώς θα μεταβούν στη βάση τους, το Ρεμές Sports & Spa στην Οπαλένιτσα, όπου και «χτιστεί» η ΑΕΚ της νέας σεζόν.

Επί πολωνικού εδάφους οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν πέντε με Χάποελ Τελ Αβίβ, Λεχ Πόζναν, Χάποελ Ιερουσαλήμ, Ανόρθωση και Μίετζ και η επιστροφή τους είναι προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ

Τερματοφύλακες: Ανέστης, Βούρας, Μπαρόχα
Αμυντικοί: Γκάλο, Βασιλαντωνόπουλος, Πεταυράκης, Σοϊλέδης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος
Μέσοι: Κορδέρο, Σιμόες, Ανάκογλου, Γροντής, Μάνταλος, Ζόριτς, Γιόχανσον, Ανδρεόπουλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας
Επιθετικοί: Τζεμπούρ, Αραβίδης, Κρισάντους

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αποστολή Πολωνία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ