Λαφαζάνης κατά ΜΜΕ: Δεν θέλουν μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα - iefimerida.gr

Λαφαζάνης κατά ΜΜΕ: Δεν θέλουν μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα

Nikos Libertas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πυρά» προς τα ΜΜΕ εξαπολύει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος τονίζει πως δεν δέχονται να υπάρξει «μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα».

Στη δήλωση του, παράλληλα, υποστηρίζει πως δέχεται «βρώμικη και συκοφαντική επίθεση» τόσο εκείνος όσο και η Αριστερή Πλατφόρμα».

«Η βρώμικη και συκοφαντική επίθεση, που εξαπολύει, σύσσωμος, σχεδόν, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις στοιχειώδους αντικειμενικότητας, ο Κυριακάτικος συστημικός Τύπος στο πρόσωπό μου και στην «Αριστερή Πλατφόρμα», ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά και θυμίζει άλλες σκοτεινές και ανώμαλες εποχές στη διαδρομή της χώρας», αναφέρει αρχικά και συνεχίζει:

«Χαρακτηρισμοί όπως «ο λήσταρχος Παναγιώτης» και φράσεις με πηχυαίους τίτλους και υπότιτλους όπως «Μετά το νομισματοκοπείο ετοιμάζονται για ριφιφί στο ΣΥΡΙΖΑ», θα «έπαιρναν τα ευρώ από τις θυρίδες και τα μετρητά από τα σπίτια», οι «συνωμότες της δραχμής και η μυστική προετοιμασία της ομάδας Λαφαζάνη για έφοδο στην Τράπεζα της Ελλάδος», ούτε σε καταδικασμένους για βαρύτατα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου δε θα μπορούσαν να αποδοθούν»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ