Χωρίς ειδική προετοιμασία, με αγνά υλικά.
Υλικά
- 450 γραμμάρια ντομάτες –περίπου 5 κομμάτια
- Πιπεριά τσίλι κόκκινη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- ½ κρεμμύδι
- Αλάτι
- 1 φλυτζάνι φρέσκο κόλιαντρο ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
- Τσιγαρίστε κρεμμύδι, σκόρδο και τσίλι ψιλοκομμένο σε ένα βαθύ τηγάνι
- Προσοχή στο τσίλι, μην ψηθείτε!
- Βάζετε τη ντομάτα κομμένη σε χοντρά κομμάτια
- Απαγορεύεται να τις περάσετε σε μούλτι, η σάλτσα γίνεται σαν βραστή
- Αφήστε τα όλα μαζί στην κατσαρόλα ή το βαθύ τηγάνι να βράσουν για ώρα
- Καθόλου νερό
- Όταν δείτε ότι είναι καλοψημμένα, βγάλτε το τηγάνι από τη φωτιά και ρίξτε τον κόλιαντρο
- Πάνω από σπαγγέτι, με μπόλικη παρμεζάνα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο