Διάσημοι, πλούσιοι αλλά και πάντα φιλάνθρωποι οι Πιτ - Τζολί - iefimerida.gr

Διάσημοι, πλούσιοι αλλά και πάντα φιλάνθρωποι οι Πιτ - Τζολί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί έχουν επανειλημμένα δείξει ότι είναι ένα ζευγάρι που προτιμά αντί να απασχολεί τα μίντια με τα αστρονομικά ποσά που ξοδεύει για να ζει μέσα στη χλιδή, να δίνει έμφαση στη φιλανθρωπική του δράση.

Σε αυτό το πλαίσιο, το ζευγάρι δώρισε προσφάτως 340.000 δολάρια στη φιλανθρωπική οργάνωση Just Relief Aid, ώστε να καλυφθούν οι βασικές ανάγκες περίπου 300 γυναικών και των παιδιών τους που ζουν σε καταυλισμό προσφύγων στο Μογκαντίσου της Σομαλίας.

Σύμφωνα με τον ΟΗΕ, χιλιάδες άνθρωποι κινδυνεύουν να πεθάνουν από την πείνα στη Σομαλία, εξαιτίας του πολέμου αλλά και της χειρότερης ξηρασίας των τελευταίων 60 ετών. Η διάσημη ηθοποιός, η οποία είναι και πρέσβειρα Καλής Θέλησης για τους Πρόσφυγες, δεν μπορούσε να μείνει αδιάφορη μπροστά σε αυτή την ανθρωπιστική καταστροφή και ανέλαβε δράση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ