Οι Rolling Stones θα φάνε την σκόνη των U2 - iefimerida.gr

Οι Rolling Stones θα φάνε την σκόνη των U2

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα δείχνουν ότι σε λίγες μέρες η 360 παγκόσμια περιοδεία των U2 θα σπάσει όλα τα ρεκόρ όλων των εποχών, που τυγχάνει να τα κρατάνε οι Rolling Stones.Η 360 tour των U2 ήδη έσπασε το ρεκόρ εισπράξεων των 558 εκατομμυρίων δολαρίων που κατείχαν οι Rolling Stones με την A Bigger Bang tour (2005-2007) και αναμένεται να φτάσουν τα 700 εκατομμύρια δολάρια όταν θα ολοκληρώσουν την περιοδεία τους τον ερχόμενο Ιούλιο με τις τελευταίες τους εμφανίσεις στην Β. Αμερική.

Οι U2 όμως κατάφεραν να σπάσουν και ένα ακόμη ρεκόρ (το οποίο επίσης κατείχαν οι Rolling Stones) αυτό της περιοδείας που παρακολούθησαν οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο, αφού αν όλα πάνε όπως δείχνουν οι προπωλήσεις εισιτηρίων, όταν η 360 tour ολοκληρωθεί θα την έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναυλία Μουσική U2 live 360 tour Rolling Stones
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ