Νέος αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ: Ξέρουμε πώς θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή - iefimerida.gr

Νέος αναπληρωτής ΥΠΟΙΚ: Ξέρουμε πώς θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή

(EUROKINISSI/ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «επώνυμη» φοροδιαφυγή θα μπει στο στόχαστρο του υπουργείου Οικονομικών, δήλωσε ο Τρύφων Αλεξιάδης.

«Ξέρουμε πώς θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή (...) θα ασχοληθούμε με την επώνυμη φοροδιαφυγή», τόνισε σε δηλώσει του στον ΣΚΑΪ ο νέος αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών. «Δεν θα αφήσουμε το καλοκαίρι του 2015 να συμβεί ό,τι συνέβη το καλοκαίρι του 2014, δηλαδή από έλλειψη ελέγχων να πέσει η είσπραξη του ΦΠΑ σε τουριστικές περιοχές», πρόσθεσε.

Χαρακτηρίζοντας ως «πατριωτικό καθήκον» το αίτημα για απόδειξη, τόνισε «δεν θα χαριστούμε σε κανέναν όσο ψηλά κι αν βρίσκεται», προσθέτοντας ότι το επόμενο διάστημα θα εκπονηθούν τα σχετικά επιχειρησιακά σχέδια.

«Δεν θα αφήσουμε κανένα φοροφυγά να συνεχίσει ό,τι κάνει... Είναι προσωπικό στοίχημα και στοίχημα όλου του υπουργείου Οικονομικών να ανταποκριθούμε... Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρώπινα δυνατόν» πρόσθεσε ο υπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τρύφων Αλεξιάδης φοροδιαφυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ