Εύκολη κλήρωση υπό προϋποθέσεις για ΠΑΟΚ - Ελπίζει ο Ατρόμητος - iefimerida.gr

Εύκολη κλήρωση υπό προϋποθέσεις για ΠΑΟΚ - Ελπίζει ο Ατρόμητος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχεδόν μια ώρα μετά την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ για τον 3ο προκριματικό γύρο. ΠΑΟΚ και Ατρόμητος κρατούν τις τύχες στα χέρια τους.

Βατή κλήρωση για ΠΑΟΚ και Ατρόμητο στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) ή Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία) για «Δικέφαλο», ΑΙΚ Στοκχόλμης (Σουηδία) - Σιράκ (Αρμενία) για Περιστεριώτες.

Τον νικητή του ζευγαριού Σπάρτακ Τρνάβα (Σλοβακία) - Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία) θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό του Europa League, με τους Σλοβάκους να έχουν το προβάδισμα από το πρώτο ματς με 2-1. Αυτό φυσικά εφόσον ανατρέψει την κατάσταση που διαμορφώθηκε χθες μετά την ήττα από την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στην Κροατία. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στις 30 Ιουλίου στην Τούμπα και στις 6 Αυγούστου ο επαναληπτικός εκτός έδρας.

Από την άλλη, η κλήρωση για τον Ατρόμητο θα μποροε να είναι και καλύτερη αφού θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή του ΑΪΚ Σόλνα (Σουηδία)-Σιράκ (Αρμενία), με το πρώτο ματς στην έδρα των Σκανδιναβών να έχει λήξει με 2-0. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει εκτός έδρας στις 30 Ιουλίου και η ρεβάνς στο Περιστέρι στις 6 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Ατρόμητος Γιουρόπα Λιγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ